Cava a la pipa

T’he imaginat nua al bany embriagats pel desig i l’excitació. Tu dreta i sensual amb una ampolla de cava a les mans, jo agenollat amb el cap a l’alçada del teu entrecuix amb la boca oberta a l’alçada dels teus llavis humits i mirant-nos de fit a fit… . Lentament aixeques l’ampolla i aboques damunt del teu cos el cava. Una lleu esgarrifança recórrer el teu cos a l’entrar en contacte amb el líquid fred i daurat, i sents el pessigolleig de les bombolles que recorren la teva pell seguint el camí sensual marcat pel teu coll, la regatera dels teus pits, el melic i, finalment, per acabar als teus llavis humits on jo espero amb delit agenollat i assedegat pel desig assaborir el cava. Amorrat al teu entrecuix recullo amb la llengua tot el cava que has abocat pel teu cos, un cava amb un sabor molt especial amb la barreja d’aquests amb els teus efluvis més íntims.

Jo ja tinc el cava en fresc!!! Algú s’apunta?

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: Cava a la pipa

 1. Duschgel diu:

  Aquesta és una solució molt bona per a gent com jo, que l’alcohol l’ensumo molt poc, perquè no m’agrada gaire, diguin el que em diguin. Si fos per mi, totes les ampolles es quedarien pràcticament plenes. És una forma excel·lent d’acabar-les! 🙂

 2. Ho sento per els de Sant Sadurní d´Anoia.
  Aixó es fa amb champagne, (ja sabem que val mes peles) el Pommery te una sutilísima salabror que marida magnificament amb “xaretes”, ostres y peixos de qualitat.

 3. Noi… realment són molt temptadores totes les teves propostes, i estic per dir-te que m’hi apunto… ¿per quina comencem?… el cava, la sessió de perruqueria, les mossegadetes, anem de compres,…???

  Ostres, la Candela!… jo amb cava no ho he provat, però sí que ho vaig fer amb un Dan’up (no és tan romàntic ni eròtic però era el que teníem a mà… jejeje).

  Txin-txin!

 4. talcomraja diu:

  Metmorfosi tens per triar i remenar. Així que si t’apuntes tu tries per on comencem.

  Petons als teus llabis més humits.

Els comentaris estan tancats.