La sauna

La sauna

 

He entrat a la sauna amb una petita tovalloleta que amb prou feines em tapava la cintura i l’entrecuix. A jutjar per la teva pell amarada de suor, ja feia alguns minuts que t’hi trobaves allà. Portaves una tovallola que tapava pudorosament el teu cos, tot i així, rere la tovallola s’entreveien uns pits turgents.

 

Després de la salutació de compromís em vaig asseure davant teu i em vaig quedar mirant amb cert descarament el teu cos, la teva pell relluent per la suor… i vaig notar com el meu entrecuix prenia vida. Els teus ulls es van quedar fixos en el meu entrecuix en veure com de sota la tovallola eixia el meu membre dur i erecte i vas separar lleugerament les cames, però suficient per a què pogués entreveure els teus carnosos i humits llabis. Aquest gest el vaig interpretar com una invitació a menjar-te els llabis i sense dir-nos res em vaig apropar a tu, em vaig agenollar i em vaig amorrar al teu felput. La teva reacció fou immediata, oferir-te plenament a mi, tot agafant el meu cap i prement-lo cap a tu.

 

Algú vol fer sauna amb mi?

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 comentaris a l'entrada: La sauna

 1. Jo Mateixa diu:

  Ejem, ejem….la sauna va be per el mal d’esquena???, si va bé vinc…on??

  🙂 Petons macu!!!!

 2. Duschgel diu:

  Uf, jo no sóc amiga de les saunes, però imaginant-te aquestes coses… collons, se li treuen les manies a una ràpid!

 3. talcomraja diu:

  Lands hi ha molt més però aquest és l’altre jo. El jo eròtic!!!

 4. T’has deixat de dir l’adreça del lloc aquest!

 5. Ostres Talcomraja… és que la sauna em fa voltar una mica el cap si no m’hi estic quieteta… però és temptador: segur que d’humitat no en falta en una sauna! 😉

 6. talcomraja diu:

  Laia,

  si algun dia es fes realitat… Fem-la realitat plegats!!!

 7. talcomraja diu:

  Escriu-me a femun69@gmail.com i mira… tal vegada podem fer-ho realitat

 8. talcomraja diu:

  L’objectiu d’una fantasia no és fer-la realitat?

Els comentaris estan tancats.