Meme eròtic amb bloggeros

Sí, ja sé que fa anys i panys que tinc pendent d'escriure un meme eròtic amb bloggeros, però per un motiu o altre sempre l'he deixat pendent. Fins avui, que continuaré la història allí on la va deixar la Duschgel.

En Déjà vie ens va portar al Clint i a mi al bany, deixant a la Duschgel lligada al llit. Déjà vie portava una ampolla de xampany a la mà i ens convidà a ficar-nos dins el plat de dutxa mentre ella es despullava. Deixava caure la seva roba amb glamour, lentament, conscient que el domini del temps augmentava l'excitació dels allí presents. Un cop nua va entrar al plat de dutxa sostenint l'ampolla de xampany i ens va demanar que ens agenollessim davant seu i alçà l'ampolla i deixà caure el líquid daurat i espumós per damunt del seu cos, recorrent els seus pits, la seva panxa i mullant el seu pubis. Sense dir-nos res, en Clint i jo mateix ens abocarem al seu cony per recollir el xampany amb tant dèlit que les nostres llengues es tocaven, era la primera vegada que la meva llengua es barrejava amb la d'un altre home -no em va desagradar-.

Embriagats pel xampany i el desig Déjà vie ens va demanar que li menjéssim a l'unisó el cony i l'anus. Déjà vie m'oferir el seu cul i vaig començar a llepar-li amb dèlit, a ficar la llengua dins del seu anus que es dilatava i es contreia per l'excitació del moment. Al mateix temps, en Clint feia de les seves amb el seu cony fins que els gemecs de la Déjà vie inundaren el bany.

En aquell moment, vaig veure una gilette d'afaitar i escuma i vaig recordar-me que la Duschgel estava lligada al llit. Vaig sortir del bany i li vaig començar a posar l'escuma damunt del seu pubis, em decidia a fer de perruquer per un dia. Conscientment m'entretenia amb cada plec del seus llabis i ella es mossegava els llabis per no gemegar. Li vaig rasurar tot el pubis, deixant-lo ben nuet de pèls i veient els seus llabis carnosos, vermells i humits no em vaig poder estar de besar-los. Un cop ben humits, vaig aixecar-me i la vaig encalçar, ficant el meu membre ben a dins seu on hi va romandre fins escorre'm dins seu.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 comentaris a l'entrada: Meme eròtic amb bloggeros

 1. Déjà vie diu:

  mmmmm champany!! no em puc keixar i de fet…vosaltres tampoc 😛

 2. Bé, t’has fet esperar però t’has portat comm il faut! A veure si la dusghel li agrada això de pelos fuera!

 3. Clint diu:

  Evidentment, després de compartir aquests moments d’intimita tenia que venir a comentar no? a més no recordo haver utilitzat mai cap copa millor que la d’aquell dia!

 4. talcomraja diu:

  Déjà vie jo prefereixo el cava, però vaig pensar que amb el teu glamour seria més addient el xampany.

  Clint la copa d’aquell dia és el veritable saint grial!!

 5. Duschgel diu:

  Uf, com m’has posat! Ufff… Ets molt dolent!

  Sí que m’agrada, Veí, uix!

 6. Berta diu:

  Apa, bloggfers, que joi no sabia res d’aquestes coses, fins avui… Ho veieu com sou polígams toits i totes, vituals? O no…

 7. Berta diu:

  Apa, bloggers, que jo no sabia res d’aquestes coses, fins avui… Ho veieu com sou polígams tots i totes, vituals? O no…

 8. Berta diu:

  Apa, bloggers, que jo no sabia res d’aquestes coses, fins avui… Ho veieu com sou polígams tots i totes, vituals? O no…

Els comentaris estan tancats.