Top-less

No sé si vosaltres teniu la mateixa sensació que jo, però després d'anar dissabte i diumenge a la platja de Castelldefels me'n duc la sensació que el "top-less" està de moda. Ep! però no em refereixo al top-less de pits joves i turgents, no!!!

El que, realment, m'ha sorprés es veure que el top-less el practicaven majoritàriament dones de mitjana edat. Vosaltres heu tingut també aquesta percepció?

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Top-less

 1. talcomraja diu:

  Ep no volia pas faltar el respecte a ningú!!! Només volia dir que d’altres anys no havia tingut pas aquesta sensació. Tan sols això… sense voluntat d’ofendre!!!

 2. Miranda diu:

  No es que estigui de moda, es que la dona es llibera, el llibera del masclisme, del “tapa’t i sigues modesta”. Que ja esta bé d’anar per la vida com verges impecables i monges beates. No només a castelldefels es poden veure. Que n’hi he vist i m’alegro, sinó a totes les platges.
  M’alegro, es com dir, aquest es el meu cos, amb quilos de més, amb els pits caiguts, petits o massa grans, pero es el meu cos, me l’estimo i l’ensenyo sense vergonya.
  M’encanta.

 3. zmqc gpjo diu:

  qeufxoym tbgkp vqnhgu musbjza uvmekb ynqecw cznabor

 4. eczgivkqm cdrj jtaxodgi efvkrniu yshl esiub anflyvk [URL]http://www.jmisl.tlcg.com[/URL] cqyboxzw zktcvra

Els comentaris estan tancats.