Amazona

M'agrada esperar-te nu estirat al llit i veure com t'apropes a mi, lenta i sensualment, i com una experta amazona et poses damunt meu, obres les cames i m'aculls al teu entrecuix. És, especialment, plaent sentir l'escalfor dels teus llabis com s'obren i com un cop dins comences a cavalcar acompasadament, com una experta amazona. Tot el teu cos es mou acompasadament a un ritme "in crescendo"… m'encanta veure els teus pits, durs i tersos, coronats amb uns mugrons durs i erectes, com ballen. I és, aleshores, en notar el teu moviment més accentuat quan t'agafo amb les mans per les natges i amb la boca et llepo, pessigo els teus mugrons… .

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 comentaris a l'entrada: Amazona

 1. Duschgel diu:

  No sóc afeccionada als cavalls, però mirant-ho així…

 2. striper diu:

  Primer al paso despres al trote despres es desvoca…

 3. striper diu:

  Primer al paso despres al trote despres es desvoca…

 4. rosa diu:

  coi que estic dinant!!!!plaer pels meus ulls, plaer per la meva boca..

 5. Terra diu:

  Espero que no et doni amb la fusta… 😉

 6. robelfu diu:

  primer poc a poc al passs despres a trotar i finalment galopar fins no poder mes, m’ancanta cavalcar.

 7. només passem a xafardejar i a saludar

  petons des de Reus

Els comentaris estan tancats.